Tennis het blijft een leuke ontspanning na een woelige periode. Ik ben zelf afgelopen jaar gescheiden, heb mezelf even de rust gegund om weer mijn eigen plekje te vinden en me niet meer weg te cijferen voor een man.
Ik zal me even kort voorstellen, Ik ben Milou 35 jaar zoals ik net al zei gescheiden, maar nu happy single en ik geniet ervan!
Mijn hobby is tennis, dit doe ik al jaren en ben dan ook goed bekend bij de meeste binnen de club.
Ook de barman/ mede uitbater, Alexander ken ik al jaren, zelfs al van kinds af omdat onze ouders in de zelfde vereniging zaten. We zijn elkaar daarna een 10- jaar uit het oog verloren, maar sinds hij werkt op de club, is het contact weer als vanouds. Ik moet toegeven dat ik als tiener smoorverliefd was op Alexander, maar aangezien hij 6 jaar ouder is, leek hij nooit echt interesse te tonen in mij en bleef het dus bij dromen.
We spelen beide in te interclub competitie, ik in de eerste damesploeg, hij bij de herenploeg.

Helaas zijn wij dames in de halve finale uitgeschakeld, maar de herenploeg heeft de finale weten te bereiken. De avond voor de finale zit ik met enkele dames aan de bar als Alexander dienst heeft. Hij vraagt ons of we morgen ook komen supporteren voor de heren, het zou hun zeker helpen om te winnen. Tuurlijk kom ik en enkele andere dames geven aan er ook te zullen zijn. Mijn teamgenoten vertrekken na enkele drankjes, maar ik heb nog maar weinig zin om naar huis te gaan, daar zit ook maar alleen en hier is het best nog gezellig. Zo praat ik nog wat verder met Alexander, vraag hem of hij niet te zenuwachtig is voor morgen. Hij geeft me aan dat als ik kom supporteren voor hem dat al veel goed zou maken. We maken een deal, ik kom … als hij wint mag hij bepalen om iets samen te doen, bij verlies mag ik bepalen. We beslissen om dit voor elkaar op een stukje papier te schrijven zodat er morgen niet meer omheen gegaan kan worden.

We hebben wel al eens vaker beetje geflirt, maar moet zeggen dat me vanavond de vlinders uit mijn tienerjaren toch wel terug zijn beginnen rond fladderen.
Volgende middag zoek ik me een heerlijk luchtig jurkje uit, spring op de fiets en naar de tennisclub. Ik ben al ruim voor de wedstrijd van Alexander begint aanwezig om ook zijn teamgenoten mee aan te moedigen. Ik laat aan mijn vriendinnen niets blijken over wat er gisteravond verder nog gebeurd is en over de afspraak met Alexander. Hij is namelijk bij meerdere dames en vriendinnen graag gezien, 1.90 m, donker haar en lekker strak afgetraind en vrijgezel. En aangezien ik geen gedoe of jaloersheid nodig vindt hou ik het dus lekker voor mezelf.
Alexander start aan zijn wedstrijd, hij heeft een pittige tegenstander en hij staat al snel een set achter. Ik loop wat dichter bij de rustbankjes staan en als hij van kant wisselt en even een blik met me wisselend, doe ik hem teken om aan onze afspraak te denken.
In een bloedstollende finale weet hij in een 5 setter zijn wedstrijd alsnog te winnen. Wat ik wel een beetje jammer vind want nu ligt de regie van wat we gaan doen in zijn handen. Natuurlijk viert hij eerst met zijn teamgenoten de overwinning van de hele ploeg, want ook zijn medespelers hebben het super gedaan. Ze hebben 4 van de 6 wedstrijden gewonnen!

Als we ons in de vroege avond even tegenkomen, krijg ik een heel speelse blik en zegt hij “ik kijk nu al uit naar onze afspraak” en loopt weer verder. De alcohol vloeit rijkelijk die avond en er is een waar feest ontstaan binnen de club. Tegen 2 uur zijn de meeste mensen naar huis en besluit ik nog even naar toilet te gaan voor ook ik weer op de fiets naar huis ga. Als ik uit de toiletten kom, word ik ineens aan mijn arm de kleedkamer ingetrokken. Alexander duwt me tegen de muur en begint me intens te zoenen. Ik lijk te dromen, maar geniet intens van dit moment. We staan daar minutenlang te zoenen en elkaar te strelen over onze kleren heen. Als we elkaar dan eindelijk loslaten, kijk ik hem beetje vragend aan, niet goed weten wat er net gebeurd is. Alexander zegt, “dit wil ik al zolang doen” en moeten er beide om lachen. Maar ik wou eigenlijk even met je terugkomen op onze afspraak… ik wil die graag a.s. donderdag laten doorgaan” Hij wilt me een dagje meenemen, iets leuks gaan doen en dan afsluiten met een etentje. Ik giechel (door de alcohol) als een kind als ik zeg dat dat eigenlijk op mijn briefje stond. Gezien het mooie weer beslissen we een dagje pretpark te doen, hier houden we beide van, durven overal in en omdat het nog geen schoolvakantie is zal de drukte meevallen.

Donderdagochtend staat Alexander al vroeg bij me voor de deur om me op te halen. Zodra ik hem binnenlaat, trekt hij me naar zich toe en krijg ik opnieuw een intense zoen. Zijn tong die heerlijk in gevecht is met de mijne. Ik neem mijn tas en weg zijn we. In de auto praten we over vanalles en nog wat, totdat ik hem vraag hoe hij vroeger over me dacht? Terwijl ik hem beken dat ik helemaal stapelgek van hem was. Hij zegt dit wel gemerkt te hebben vroeger, maar er zelf niet bewust mee bezig te zijn geweest vanwege het voor toen grote leeftijdsverschil ik 15, hij 21. Hij geeft aan dat was gewoon Not Done ook al vond ik je toen al een prachtige meid. En op eenzame avonden heb ik ook veel aan je dacht als ik heerlijk met mezelf speelde. Hier krijg ik toch erg rode wangen van, nooit gedacht dat hij net zo fantaseerde over mij als ik over hem en dat we hier nu samen onderweg zijn, naar een fantastische dag. Het feit dat hij er zo makkelijk over praat, zorgt dat ik dit ook doe, waardoor ik merk dat mijn kutje steeds meer doorbloed raakt en ik me steeds geiler voel.
Eenmaal aangekomen in het park, zoeken we ons de attracties uit die we zeker graag willen doen en gaan aanschuiven. We hebben het nog steeds over seks en onze verlangens. Zo geef ik toe dat ik graag nieuwe zaken probeer en ook hou van de niet alledaagse plekken om seks te hebben, maar dat mijn ex daar niet voor te vinden was en de seks voor mij dus al snel saai werd. Heerlijk die gedachten van jou, zegt Alexander. Want ken dat probleem inderdaad, daarom dat ik ook al zo’n lange tijd alleen ben. Ik wou wel van spelletjes, rollenspellen, toys en gewoon even alle remmen los te laten.
Maar nu eerst even de eerste achtbaan van de dag in, in de hoop dat de frisse lucht mijn kutje een beetje doet koele, want anders gaat het nog een zeer hete dag worden. Maar ons flirten en onze gesprekken blijven doorgaan en worden steeds intenser. Bij een andere attractie met een vrij smalle wachtrij, staan we kort achter elkaar, als Alexander ineens heel dicht tegen me komt staan en in mijn oor fluistert dat hij ontzettend geil is geworden van onze gesprekken steeds. Ik duw daarop mijn billen iets meer naar achter en iets omhoog ( hij is namelijk een kleine 30 cm groter als mij) als antwoord.
Damn je maakt me gek, ik haal je dadelijk uit deze wachtrij en neem je achter dat muurtje daar. Terwijl we rustig verder aanschuiven blijf ik zachtjes tegen hem aan rijden. En fluister ik in zijn oor dat ik maar wat graag wil proeven van wat er nu tegen me aanschuurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *