Rond de klok van 07.00 uur werd ik wakker. Het was al broeierig warm. M’n paal stond stijf overeind en gaf aan dat ik een heerlijk droom had gehad. Naakt liep ik de trap af, zette koffie en genoot in de van m’n ontbijt. Ik had net nieuwe buren gekregen. Een getrouwd stel met twee kinderen. Vorige week kwamen ze als gezin even kennismaken. Hij (Johan) strak ik pak, kalend met bril. Zij (Naomi) met een zwarte rok tot over haar knie, haar haar in een knot, geen make up. De jongen (Willem) ook in pak, ergens in de 20. Het meisje (Nicole) ook met rok, strakblauwe ogen en een stevige partij. Ik kon m’n ogen er maar slecht vanaf houdt. Dit gezin stond in m’n deuropening en stelde zich voor als de familie Jansen. Een oerdegelijke Christelijk gezin en leefde met de regels van de bijbel. Zo werkt de man en de vrouw regelt de boel thuis. Op zaterdag na 00.00 uur is het stil in en om het huis en op zondag zit het gezin aan tafel en word er niet gewerkt. De vraag of ik daar rekening mee kon houden kon ik niet beantwoorden. Ik ben door de weeks veel van huis en in het weekend heb ik tijd om m’n huis te onderhouden. Soms op zaterdag en soms op zondag. Ik viel niet in de smaak bij Johan, zijn dochter grinnikte en werd meteen afgestraft door een pets van haar op het achterhoofd. Johan zie: “ik ben gewend dat mensen naar me luisteren”. Ik keek m nogal verbaasd aan en vroeg m’n huis te verlaten. De daaropvolgende week zag ik ze wel vaker lopen, altijd keurig gekleed, altijd op tijd, altijd hetzelfde.
Ik lag daar heerlijk naakt in de achter het huis te genieten van de ochtend. Opeens hoor ik een gordijn opengaan en hoewel ik dacht dat ik uit het zicht lag van hun huis bleek ik recht op de slaapkamer van pa en moe te liggen. Ik zag Naomi staan in een wit nacht hemd, haar stevige recht voorruit, haar haar los. Ik keek recht in haar blauwe kijkers, ze waren me nog nooit opgevallen. M’n pik reageerde meteen en stond in no time recht op. Ik bleef haar aankijken en zij mij. Mijn harde lul vroeg om aandacht. Ik begon me af te trekken terwijl zij keek. Ze ging niet weg, haar tong gleed over haar lippen, grote ogen keken we aan. Ik ging zo liggen dat ze vol uitzicht had op mijn pik. Steeds harder trok ik, ik stond op en richtte mijn pik haar kant op en spoot dikke stralen zaad richting haar. Ze keek geil en naar me, maar deed opeens de gordijnen dicht. Toen ik me wilde omdraaien zag ik haar dochter staan, bloot met haar vingers in haar kut, daar anders hand masseerde ze haar . Wat een lekker klein geil ding is dat. Ook zij verdween net zo snel als ik haar zag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *